Rear Extension Motspur Park

Rear Extension in Motspur Park

Single storey rear extension Motspur Park

We did a project to create a single storey terraced house rear extension Motspur Park. As a result, the new space would be used to create an open plan kitchen and a downstairs toilet.

Our team fitted the kitchen units and appliances. Moreover, our team was able to fit in a decent size toilet under the staircase. For this reason, we have optimised the usage of the existing space.

Next, we did garden decking work to create the outside space for entertaining guests or to put the feet down in the summer. Afterwards, a glass fitter put in place glass panels to the decking. This in turn allowed the creation of a transparent barrier. Therefore, the view to the garden was not blocked from inside.

The carpenters fitted new wooden flooring on the ground floor. The decorators did the decorating work in the extension area with light colours.

Finally, an appointed Building inspector monitored the work throughout and issued the necessary completion certificate.